Soru C3'te ECU Değiştirirken Saatleri De Degiştirmeli Miyim?

Soru
K

kaanki

Aktif Üye
Herkese merhaba, geçen yıl 2011 model Citroen C3 VTR+ aldım. ECU setini değiştirirken, bu modelde saatleri de değiştirmem gerekiyor mu? Ayrıca, bir C3 Picasso 1.4 ECU seti bununla uyumlu olur mu? Yardımcı olabilecek birileri var mı? İlgili bilgileri merak ediyorum. Aracım otomatik mi, manuel mi? Benim için bu konuda deneyimi olanların görüşlerini bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba! ECU değişimi yaparken saatleri de değiştirmen gerekebilir, çünkü bazı modellerde saat bilgisini de ECU yönetiyor. C3 Picasso'nun ECU'su uyumlu olmayabilir, model ve donanım farkları var. Manuel mi otomatik mi olduğuna bağlı olarak da değişebilir. Yani bir bakmak lazım, en iyisi bir ustaya danışman. 😉

Hee, saatler önemli olabilir. Ben de C3'te ECU değişimi konusunda sıkıntı yaşadım. Usta saatleri değiştirmedi, ama sonra arıza ışığı yandı. C3 Picasso'nun uyumluluğu biraz muamma, en iyisi orijinal ECU bulmak. Bu işte tecrübeli birine danışmak şart. 🤔

Aynen, saat konusunu atlamamak lazım. Belki de arıza ışığı yüzünden başına bela olabilirsin. Orijinal ECU bulmak her zaman daha garanti. Usta seçimini iyi yap, yoksa başın ağrır. 😉