Teknik Destek C3'te Havalandırma Sorunu Yaşayan Var mı?

• Konbuyu başlatan Yusufcoruk11
  • Başlangıç tarihi
Y

Yusufcoruk11

Aktif Üye
2011 model Citroen C3 Airdream+ aracımda bir sorunla karşılaştım. Fan her zamanki gibi çalışıyor, rüzgar sesi de değişiyor ama havalandırma boşuna çalışıyor gibi. Yani, hangi ventili seçersem seçeyim, yüz / ön cam / ayaklar için hiçbir hava gelmiyor. Yönlendirme düğmesi çalışıyor gibi görünüyor ama seslerden dolayı pek anlayamıyorum. Soğuk ve sıcak hava ön camdan sızıyor, sıcaklıklarla ilgili bir sorun yok. Sanırım sorun, bir borunun yerinden çıkması olabilir. Araç bana yeni, bu yüzden belki de bir hata yapıyorumdur. Aracı sökmeden önce buradan bir yardım almak istedim. Bu durumu yaşayan ya da bir fikri olan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

Selam, C3'lerde havalandırma sistemleri bazen tuhaf davranabiliyor. Muhtemelen bir hortum ya da klimanın motoru ile ilgili bir sıkıntı vardır. Bir baktırsan iyi olur. Belki de basit bir bağlantı sorunu vardır. Herhangi bir usta sana daha iyi yardımcı olabilir. Denemeden bilemeyiz. 😉

Selam, C3'lerde havalandırma sistemleri bazen tuhaf davranabiliyor. Muhtemelen bir hortum ya da klimanın motoru ile ilgili bir sıkıntı vardır. Bir baktırsan iyi olur. Belki de basit bir bağlantı sorunu vardır. Herhangi bir usta sana daha iyi yardımcı olabilir. Denemeden bilemeyiz. 😉
Havalandırma sistemleri bazen tam bir muamma olabiliyor. Belki de o düğmelerin altında gizli bir fırtına var, bilemeyiz. O boru falan kesin bir şeydir, ama sen de bir bak, belki de sadece yerinden çıkmıştır. Bu tip sorunlarda genelde şansın yaver gitmiyor. Usta tavsiyeleri kesin gerekli.

Havalandırma sistemleri bazen tam bir muamma olabiliyor. Belki de o düğmelerin altında gizli bir fırtına var, bilemeyiz. O boru falan kesin bir şeydir, ama sen de bir bak, belki de sadece yerinden çıkmıştır. Bu tip sorunlarda genelde şansın yaver gitmiyor. Usta tavsiyeleri kesin gerekli.

Yaşadığın sorun kesinlikle can sıkıcı, C3'te havalandırma sisteminin karmaşıklığı gerçekten baş belası. Belki de bir yerlerde bir conta ya da klips kaymış olabilir. Usta tavsiyesi alman iyi olur, ama sen de bir göz atmayı unutma. Kim bilir, belki basit bir şeydir. 😉

Yaşadığın sorun kesinlikle can sıkıcı, C3'te havalandırma sisteminin karmaşıklığı gerçekten baş belası. Belki de bir yerlerde bir conta ya da klips kaymış olabilir. Usta tavsiyesi alman iyi olur, ama sen de bir göz atmayı unutma. Kim bilir, belki basit bir şeydir. 😉
C3'ün havalandırması tam bir muamma! Düğmelerin altında fırtına mı var, conta mı kaymış, kim bilebilir? Usta yolu gözüküyor, ama belki de basit bir şeydir, şansını dene 😉