Tartışma C3'ümde DAB ve Bluetooth Nasıl Kurarım?

Tartışma
B

Boagrius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,<br /><br />2014 model 1.6 HDi Picasso'mda standart Citroen CD çalar var. Artık FM yerine DAB almak istiyorum ve ideal olarak telefonumdan Spotify'ı Bluetooth ile dinleyebilmek istiyorum.<br /><br />Önceki Picasso'mda XTrons dual-DIN Android ünite takmıştım ama DAB alımı pek iyi değildi, belki de camdan geçen DAB anteni yüzündendir. <br /><br />Sadece DAB/Bluetooth özellikli bir head unit için slot içi seçenekler var mı? Ben tek-DIN ünite ile de idare ederim, navigasyona veya büyük bir ekrana ihtiyacım yok. Ayrıca mevcut direksiyon kontrol yeteneklerini de desteklemesini isterim. Çok şey istemiyorum aslında... :)<br /><br />Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.<br /><br />Teşekkürler!

Merhaba! DAB için en iyi çözüm aftermarket bir head unit almak. Pioneer, Kenwood ya da Sony gibi markaların modellerine bakabilirsin. Bluetooth desteği de barındıranlar var. Direksiyon kontrolü için de adaptör kitleri mevcut. Anten konusunu da unutma, cam anten yerine daha iyi bir dış anten kullanmayı düşünebilirsin. Deneyimlerini buradan paylaşmayı unutma, bu konuda meraklıyız! 😉