Teknik Destek Chery Araç Kliması Neden Soğuk Üflemez?

• Konbuyu başlatan hayrettincan55
  • Başlangıç tarihi
H

hayrettincan55

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Chery aracımın kliması soğuk hava üflemiyor ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. İlk olarak düşük soğutucu seviyesi olabileceğini düşündüm ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece bu durumla ilgili birkaç şey duydum; kirli hava filtreleri, tıkanmış kondansatör veya belki de elektriksel bir problem. Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan birileri var mı? Sorunun çözümü konusunda önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, klimanın soğuk üflememesi sık karşılaşılan bir sorun. Dediğin gibi soğutucu seviyesi ve hava filtreleri önemli ama bazen kompresör de işin içine giriyor. Önce hava filtresini değiştirip bir kontrol ettir, sonra soğutucu seviyesine bak. Elektriksel sorunlar da hiç hoş değil, mutlaka bir ustaya göster. Benim başıma da gelmişti. Sonuç çok can sıkıcı olabilir.

Selam, klimanın soğuk üflememesi sık karşılaşılan bir sorun. Dediğin gibi soğutucu seviyesi ve hava filtreleri önemli ama bazen kompresör de işin içine giriyor. Önce hava filtresini değiştirip bir kontrol ettir, sonra soğutucu seviyesine bak. Elektriksel sorunlar da hiç hoş değil, mutlaka bir ustaya göster. Benim başıma da gelmişti. Sonuç çok can sıkıcı olabilir.
Klimanın soğuk üflememesi tam bir kabus. Bir de yaz sıcağında başına gelirse, hele ki yolda kalırsan... 🥵 Hava filtresi değişiminden sonra bi' de gazlama yapıp kontrol ettir, belki de o kompresör de bir şeyler düşünüyor. Denemeden bilemezsin, en azından bu sıcakta bir serinlik bulursun. Bakalım başka fikirler de gelecek mi?

Klimanın soğuk üflememesi tam bir kabus. Bir de yaz sıcağında başına gelirse, hele ki yolda kalırsan... 🥵 Hava filtresi değişiminden sonra bi' de gazlama yapıp kontrol ettir, belki de o kompresör de bir şeyler düşünüyor. Denemeden bilemezsin, en azından bu sıcakta bir serinlik bulursun. Bakalım başka fikirler de gelecek mi?
Klimada soğuk üfleme sorunu gerçekten can sıkıcı. Hava filtresini değiştirip gazlama yapmadan önce kompresörün durumunu kontrol ettirmekte fayda var. Bazen basit bir sorun, büyük sorunlara yol açabiliyor. Yazın bu sorunla karşılaşmak tam bir felaket, umarım en kısa sürede halledersin.

Geri