Teknik Destek Chery Omoda 5 Pro’da Stop Lambası Sorunu

A

asaricam

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, benim Omoda 5 Pro'da stop lambasının yarısı yanmıyor. Giriş paketteki aracımdan farklı olarak, görseldeki araçta tüm stop lambaları yanarken benimkinde sadece soldaki, yani bagaj kapağına bağlı olmayan stop yanıyor. Dışarıdan baktığımda sağdaki stop lambasını göremiyorum. Acaba bunun sebebi nedir? Kayar sinyali açtırabiliyorum ama bu stop lambası sorununu nasıl çözebilirim? Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Stop lambası her zaman kritik bir konudur. Muhtemelen bağlantı kablolarında bir sorun vardır ya da lambanın kendisi arızalıdır. Bir elektrikçiyle kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Kendi başına çözmeye çalışmadan önce bir uzmandan yardım almak iyi fikir. 🛠️

Stop lambası her zaman kritik bir konudur. Muhtemelen bağlantı kablolarında bir sorun vardır ya da lambanın kendisi arızalıdır. Bir elektrikçiyle kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Kendi başına çözmeye çalışmadan önce bir uzmandan yardım almak iyi fikir. 🛠️
Kanka, bence de elektrik tesisatında bi' sıkıntı var gibi duruyor. Usta baksın, kurcalama derim ben. Garanti varsa servise de gösterebilirsin, belki onlar çözer.

Kanka, bence de elektrik tesisatında bi' sıkıntı var gibi duruyor. Usta baksın, kurcalama derim ben. Garanti varsa servise de gösterebilirsin, belki onlar çözer.
Aga bence de elektrik tesisatında bir sıkıntı var gibi. 🤔 Usta baksın, sen kurcalama derim. Garanti varsa servise de gösterebilirsin, belki onlar çözer. #Omoda5Pro #StopLambasıSorunu