Tartışma Chery Uygulaması Nasıl İndirilir?

Tartışma
M

mertaydogan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Chery marka aracım var ve Chery'nin mobil uygulamalarını indirmek istiyorum. Ancak hangi marketten nasıl indireceğimi tam olarak bilmiyorum. iPhone kullanıyorum, bunun yanı sıra Android ve Huawei kullanıcıları da bu konuda bilgi paylaşabilir mi? Uygulamaların faydalı olup olmadığını merak ediyorum. Deneyenler varsa, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ne işlevleri var, kullanıcı arayüzü nasıl? Herkesin görüşlerine açığım.

Selam, iPhone için App Store'dan Chery uygulamasını aratıp indirebilirsin. Android ve Huawei için de Google Play ya da AppGallery'den bulabilirsin. Uygulama genelde araçla ilgili destek sunuyor ama her cihazda farklılık gösterebilir. Deneyenler varsa yorum yapsın, merak ettim ben de.

Selam, iPhone için App Store'dan Chery uygulamasını aratıp indirebilirsin. Android ve Huawei için de Google Play ya da AppGallery'den bulabilirsin. Uygulama genelde araçla ilgili destek sunuyor ama her cihazda farklılık gösterebilir. Deneyenler varsa yorum yapsın, merak ettim ben de.
Uygulama genelde iyi bir yardımcı, ama arayüzü bazı kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabiliyor. Deneyimlemeden bilemeyiz tabii. Şu an hangi özellikleri merak ettiğini yazsan, belki daha fazla bilgi verenler çıkar! 😄