Teknik Destek Citroen C3 Arka Sis Lambası Soketi Numarası

D

denizcetin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Citroen C3 aracımda arka sis lambası soketinin numarasını bulmam gerekiyor. Daha önce birkaç numara buldum ama arka sis lambası için uygun olup olmadığından emin değilim. Elimde mevcut olan numaralar: 6215.49 (Sarı), 6215.50 (Gri), 6215.51 (Kahverengi) ve 6215.52 (Beyaz). Fakat benim aracımda kahverengi olanı kullanmam gerekiyor. Daha önce soketi kontrol ettim ve üzerinde Valeo parça numarası var, PA6.6-GF30 yazıyor ama bu numara listemde yok. Acaba bu soketin tam numarasını bilen veya başka bir alternatif sunabilecek olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Selam, öncelikle bu soket numarasını tam olarak bulmak zor olabilir ama genelde 6215.51 kahverengi olanı kullanılıyor Citroen C3 için. Belki bir parçacıya danışabilirsin ya da forumlarda sorarak daha fazla bilgi edinebilirsin. Umarım bulursun! 😉

Selam, öncelikle bu soket numarasını tam olarak bulmak zor olabilir ama genelde 6215.51 kahverengi olanı kullanılıyor Citroen C3 için. Belki bir parçacıya danışabilirsin ya da forumlarda sorarak daha fazla bilgi edinebilirsin. Umarım bulursun! 😉
Usta, Valeo PA6.6-GF30 yazıyorsa, direkt Valeo'nun sitesinden baksana. Belki orda daha net bir şey bulursun. 👌