Teknik Destek Citroen C3 Kapı Hinge Sorunu

• Konbuyu başlatan halukiphonum
  • Başlangıç tarihi
H

halukiphonum

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Citroen C3 aracımın kapısında bir sorun var. Kapıyı söküp takmayı denedim ama bazı parçaların ne işe yaradığını anlayamadım. Bir fotoğraf paylaştım ve arka planda bir tür fiş gibi görünen bir parça var, onu merak ediyorum. Bu parça ne işe yarar? Benzer bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, o parça muhtemelen kapı kilidi veya kapı açma mekanizmasına bağlı bir elektrik bağlantısıdır. Kapı düzgün çalışmıyorsa oradan kaynaklanıyor olabilir. Bir ustaya danışmakta fayda var, bazen basit bir bağlantı sorunu büyük sıkıntılara yol açabiliyor. Dikkat et, kapıdan ses gelirse hemen kontrol ettir.

Merhaba, o parça muhtemelen kapı kilidi veya kapı açma mekanizmasına bağlı bir elektrik bağlantısıdır. Kapı düzgün çalışmıyorsa oradan kaynaklanıyor olabilir. Bir ustaya danışmakta fayda var, bazen basit bir bağlantı sorunu büyük sıkıntılara yol açabiliyor. Dikkat et, kapıdan ses gelirse hemen kontrol ettir.
O fiş dediğin parça, kapının elektroniğiyle ilgili işte. Eğer kapı açılmıyorsa, o bağlantıdan bir şeyler gitmiş olabilir. Bir ustaya göster, çözüm bulur. Elektrikle işin zor iş; kapıdan ses gelirse, hemen ilgilen derim. 👀