Soru Citroen C3 Lastiğe Vida Saplandı, Ne Yapmalı?

• Konbuyu başlatan centilmenstop
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

centilmenstop

Aktif Üye
Herkese merhaba, Citroen C3 aracımın lastiğine vida saplandı. Hemen lastikçiye gitmek istemedim, belki kendim halledebilirim diye düşündüm. Ebay'de lastik tamir kitleri gördüm. Eskiden İngiltere'de de bu yöntem kullanılırmış ama artık pek yapan kalmamış. İrlanda'da hala kullanıyorlarmış ve oldukça başarılı sonuçlar alıyorlarmış. Bu kitler ucuz ve kullanımı kolaymış. Lastikçiye gidene kadar idare edebilirmişim. Bagajımda bir tane bulundurmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan oldu mu? Bazen çok yavaş kaçırabiliyormuş ama lastikçiye gidene kadar sorun yaratmıyormuş. Tecrübelerinizi bekliyorum.

Selam! Vida girdi diye hemen panik yapma. O kitler işe yarıyor, doğru diyorsun. Ama lastikçiye gitmek gibisi yok, garanti olsun. Yine de bagajda bulundurmak akıllıca. 😉

Selam! Vida girdi diye hemen panik yapma. O kitler işe yarıyor, doğru diyorsun. Ama lastikçiye gitmek gibisi yok, garanti olsun. Yine de bagajda bulundurmak akıllıca. 😉
Selam! Vida girdi diye hemen panik yapma demişsin de, bence direkt lastikçiye koşmak en mantıklısı. O kitler falan hikaye, yolda bırakırsa daha kötü. 😎