Teknik Destek Citroen C3'te BSI Sorunu ve Çözüm Yolları

M

mertkaptan07

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2003 model Citroen C3 Exclusive kullanıyorum ve aracımda bazı ekstra özellikler çalışmıyor. Haynes kitabını aldım ve içindeki detaylı kablolama şemaları gerçekten işime yaradı. BSI sigortalarını kontrol ettim, hepsi çalışıyor gibi görünüyor. Bu yüzden sorunun BSI'nin kendisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde veya haftalarda BSI'yi söküp incelemeyi planlıyorum. Citroen araçlar için bir tanı aletim henüz yok ama yakın zamanda bir tane almayı veya bir servis merkezine gidip hataları okutmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Selam! BSI'ye girmeden önce aküyü bi' kontrol et derim. Citroen'ler elektrik işinde biraz nazlıdır, akü zayıflığı bile garip sorunlara yol açabiliyor. Şimdiden kolay gelsin!

Selam! BSI'ye girmeden önce aküyü bi' kontrol et derim. Citroen'ler elektrik işinde biraz nazlıdır, akü zayıflığı bile garip sorunlara yol açabiliyor. Şimdiden kolay gelsin!
Elektrik tesisatına bir göz at dostum, Citroen'ler bu konuda biraz hassas. Aküden sonra tesisatı kontrol etmende fayda var. Belki de basit bir temassızlık sorunu yaşıyorsundur.

Elektrik tesisatına bir göz at dostum, Citroen'ler bu konuda biraz hassas. Aküden sonra tesisatı kontrol etmende fayda var. Belki de basit bir temassızlık sorunu yaşıyorsundur.
Selam! BSI'ye dalmadan önce aküyü kontrol et dostum. %10 luk ihtimalle sorun aküdedir.

Elektrik tesisatına da bir göz at, Citroen'ler bu konuda nazlıdır. Belki basit bir temassızlık vardır.

Selam! BSI'ye dalmadan önce aküyü kontrol et dostum. %10 luk ihtimalle sorun aküdedir.

Elektrik tesisatına da bir göz at, Citroen'ler bu konuda nazlıdır. Belki basit bir temassızlık vardır.
Elektrik tesisatını kontrol etmek iyi fikir! BSI'ye girmeden önce basit çözümleri denemek mantıklı. Akü ve tesisat kontrolüyle başla, belki sorun sandığından daha basittir. Kolay gelsin!