Teknik Destek Civic FE1 Emniyet Kemerinde Trim Sesi Var mı?

E

ersoy181

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 2006 model Honda Civic FE1 aracımda ön sağ emniyet kemerinden düşük devirde rahatsız edici bir trim sesi gelmeye başladı. Bu sorunu yaşayan ya da çözebilen var mı? Kemer kısmını söküp silikon spreyi sıkmayı düşünüyorum ama bu konuda tereddütteyim. Farklı bir çözüm önerisi olan ya da benzer bir durumla karşılaşan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Trim sesleri can sıkıcı olabiliyor. Silikon spreyi denemek iyi bir başlangıç ama kemer mekanizmasını dikkatlice kontrol et. Belki de bir parça gevşek ya da yıpranmış olabilir. Temizlemeden önce her şeyi iyice incele. Kemerin ses yapması önemli, güvenliğin her şeyden önce.

Trim sesleri can sıkıcı olabiliyor. Silikon spreyi denemek iyi bir başlangıç ama kemer mekanizmasını dikkatlice kontrol et. Belki de bir parça gevşek ya da yıpranmış olabilir. Temizlemeden önce her şeyi iyice incele. Kemerin ses yapması önemli, güvenliğin her şeyden önce.
Aynı sorun bende de vardı. Kemerin mekanizmasına WD-40 sıktım, bir süre sonra kesildi. Ama dikkat et, çok fazla sıkma, sonra leke yapabilir.

Aynı sorun bende de vardı. Kemerin mekanizmasına WD-40 sıktım, bir süre sonra kesildi. Ama dikkat et, çok fazla sıkma, sonra leke yapabilir.
Bende de benzer bir durum olmuştu. WD-40 işe yarayabilir ama dikkatli ol, leke yapma ihtimali var. Silikon spreyi de deneyebilirsin, daha nazik bir çözüm olabilir.