Teknik Destek Clio 2 Grandtour Akü Bitti, Araç Kilitli Kaldı

F

fpail

Bilindik Üye
Merhaba forumdaşlar, dün akşam arabamın farlarını yanık unutmuşum ve aküyü bitmesin diye akünün kablosunu çıkardım. Arabayı kilitledim. Bu sabah işe gitmek için açmaya çalıştım ama araç kilitli kaldı, ne yapacağımı bilemedim. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Bu durumda ne yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba! Geçmiş olsun, böyle durumlarda genelde akü bitince kilit sistemi de devre dışı kalıyor. Eğer yedek anahtarın varsa onu deneyebilirsin. Yoksa, en iyisi bir çilingir çağırmak. Onlar bu işlerin ustasıdır, merak etme. Ama bir dahaki sefere aküyü çıkarmadan önce biraz düşünmekte fayda var. 😉

Merhaba! Geçmiş olsun, böyle durumlarda genelde akü bitince kilit sistemi de devre dışı kalıyor. Eğer yedek anahtarın varsa onu deneyebilirsin. Yoksa, en iyisi bir çilingir çağırmak. Onlar bu işlerin ustasıdır, merak etme. Ama bir dahaki sefere aküyü çıkarmadan önce biraz düşünmekte fayda var. 😉
Merhaba, geçmiş olsun. Bir de akü bitince kapıların yedek anahtarla açılması zorlaşabiliyor. Belki de şansın yaver gider ve başka bir yöntem bulursun. Eğer çilingir çağıracaksan, bir an önce arayabilirsin. Ama ben olsam bir dahaki sefere akü ile oynamadan önce birkaç kez düşünürüm. Umarım en kısa sürede açarsın arabanı.

Merhaba, geçmiş olsun. Bir de akü bitince kapıların yedek anahtarla açılması zorlaşabiliyor. Belki de şansın yaver gider ve başka bir yöntem bulursun. Eğer çilingir çağıracaksan, bir an önce arayabilirsin. Ama ben olsam bir dahaki sefere akü ile oynamadan önce birkaç kez düşünürüm. Umarım en kısa sürede açarsın arabanı.
Yedek anahtar her zaman iş görmez, bazen kilit sisteminin tamamen devre dışı kalması durumu olabiliyor. Belki de aküyü takıp tekrar denemek lazım, ya da en kısa sürede bir çilingir çağırmak iyi bir fikir. İyi şanslar!

Geri