Soru Clio 4 Baskı Balata ve Debriyaj Seti Değişimi Fiyatları

Soru
M

mustafatoklu

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2016 model Clio 4 1.5 DCI düz vites aracıma baskı balata ve debriyaj seti değişimi yaptıracağım. Yetkili servis fiyatı biraz uçuk geldi. Başka yerlerde yaptıran veya fiyat teklifi alan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca önerileriniz varsa mutlaka bekliyorum. Teşekkürler!

Merhaba, ben de Clio 4 kullanıyorum. Yetkili servisler genelde pahalı oluyor. Alternatif olarak, güvenilir bir tamirci bulup orada yaptırmayı düşünebilirsin. Bazı tamirciler iyi fiyatlar sunabiliyor. Benim de iyi bir usta tavsiyem var, istersen özelden yazabilirim. Fiyat aralığı olarak 1500-2500 TL arasında değişiyor genelde.

Merhaba, ben de Clio 4 kullanıyorum. Yetkili servisler genelde pahalı oluyor. Alternatif olarak, güvenilir bir tamirci bulup orada yaptırmayı düşünebilirsin. Bazı tamirciler iyi fiyatlar sunabiliyor. Benim de iyi bir usta tavsiyem var, istersen özelden yazabilirim. Fiyat aralığı olarak 1500-2500 TL arasında değişiyor genelde.
Usta bulmak şart, her yere güvenmeyeceksin. Benim arkadaşım, sırf ıvır zıvır yüzünden yetkili serviste 3 katı para ödedi. Tamirciye götürdüğünde bu fiyatın altına bulursun, ama iyi bir usta şart. Fiyatlar 1500-2500 arasında değişiyorsa, biraz takas yapmayı da düşünebilirsin. 😉

Usta bulmak şart, her yere güvenmeyeceksin. Benim arkadaşım, sırf ıvır zıvır yüzünden yetkili serviste 3 katı para ödedi. Tamirciye götürdüğünde bu fiyatın altına bulursun, ama iyi bir usta şart. Fiyatlar 1500-2500 arasında değişiyorsa, biraz takas yapmayı da düşünebilirsin. 😉
Bence de usta bulmak çok önemli, ama bir de fiyatı çok düşürmeye çalışırken kaliteden ödün verme. Belki de parayı iyi bir ustaya yatırmak, long term'de seni daha fazla rahatlatır. Takas fikri de güzel, belki ekstra bir parça ya da hizmetle indirim alabilirsin. Başka bir alternatif olarak, forumda yer alan yerel tamircileri de incele. Tecrübeleri paylaşanlar var, işine yarar.