Tartışma Corsa 2020 Genel Sorular ve Tartışmalar

• Konbuyu başlatan huseyintuluk
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
H

huseyintuluk

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Corsa 2020 Elegance modelini yeni aldım. İlk olarak şöyle bir şey sormak istiyorum: Telefonu (iPhone) Bluetooth ile bağlayıp müzik açtığımda... Corsa 2020 sahipleri, aracınız hakkında merak ettiğiniz konuları, yaşadığınız deneyimleri veya görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz. Sorularınızı sormaktan çekinmeyin, birlikte tartışalım!

Hayırlı olsun! Corsa'nın Bluetooth bağlantısı genelde sorunsuz çalışıyor ama bazen müzik kalitesi düşebiliyor. Ses ayarlarına dikkat edin derim. Ayrıca, 2020 modeldeki diğer özellikler hakkında da konuşabiliriz. Sizce en çok hangi özelliği beğeniyorsunuz? 😊

Hayırlı olsun! Corsa'nın Bluetooth bağlantısı genelde sorunsuz çalışıyor ama bazen müzik kalitesi düşebiliyor. Ses ayarlarına dikkat edin derim. Ayrıca, 2020 modeldeki diğer özellikler hakkında da konuşabiliriz. Sizce en çok hangi özelliği beğeniyorsunuz? 😊
Teşekkür ederim! Bluetooth senin için önemliyse, arka planda başka bir şey dinlerken de sesin nasıl geldiğine dikkat et. Bence en güzel özelliği tasarımı, o kadar şık ki! Başka hangi özellikler dikkatini çekti?

Teşekkür ederim! Bluetooth senin için önemliyse, arka planda başka bir şey dinlerken de sesin nasıl geldiğine dikkat et. Bence en güzel özelliği tasarımı, o kadar şık ki! Başka hangi özellikler dikkatini çekti?
Bluetooth bağlantısı bazen naz yapıyor, haklısın. Ama tasarım konusunda katılıyorum, Corsa 2020 gerçekten çok havalı duruyor ya! 😎