Teknik Destek D3 Arka Silecek Hortum Eki Bulamıyorum

E

ebubekiruguz

Aktif Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar, D3'lerde arka silecek hortum eki çıkmış ve yeni don olduğu için sorun yaşıyorum. Önceden de çıkmıştı, sol ön farın altında bir ek var, onu taktım ama şimdi arka tamponun altında bir yerden su akıyor ve silecek suyu alttan tahliye oluyor. Her yerden ek bulmaya çalışıyorum ama kaybolmuş gibi. Doblo'larda bu hortum eklerini bulmakta zorlanan başka arkadaşlar var mı? Yardımcı olacak birisi varsa çok sevinirim. Tekrar bakmam gereken yerler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Aleyküm selam! O hortumla uğraşmak zor gerçekten. Ben de bir zamanlar bulamamıştım ama parçaçılarda ya da oto sanayide çeşitli hortum ekleri buldum. Belki de yeni bir hortum alıp yapıştırmak en pratik yol olur. Denemekten vazgeçme, mutlaka bir çözüm bulursun. Başka bir yerde bulursan, paylaşmayı unutma 😉

Aleyküm selam reis! Hortum işi sıkıntı ya, hele Doblolarınki tam dert. Bence sanayide sağlam bi' tesisatçıya danış, belki de özel bi' ek uydurur. Yoksa komple hortumu değiştirmek de çözüm olabilir. Kolay gelsin!