İnceleme D4 Trekking Doblo ile 100.000 km Deneyimlerim

• Konbuyu başlatan quintessence
  • Başlangıç tarihi
İnceleme
Q

quintessence

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar. İşyerinde otururken birden bire neden bende aracımın incelemesini yapmayayım ki diye düşündüm. 1.5 yılda 100.000 km kullanım bir araçta nadir rastlanır. Fiat Doblo D4 Trekking model aracıma dair deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Genel olarak memnun muyum? Yakıt tüketimi nasıl? Konforlu mu? Yolda nasıl, uzun yolda yoran bir araç mı? Arızalar ve servis deneyimlerini de paylaşacağım. Merak eden var mı? Sizlerin de benzer deneyimlerinizi dinlemek güzel olur.

Vay be 100.000 km! Hemen anlat, kaç litre yakıyor bu canavar? Konfor nasıl, yolda uyuyabiliyor musun? Arıza falan başına geldi mi? Merak ettim doğrusu, Doblo ile yolculuk nasıl bir deneyim? 🤔

Vay be 100.000 km! Hemen anlat, kaç litre yakıyor bu canavar? Konfor nasıl, yolda uyuyabiliyor musun? Arıza falan başına geldi mi? Merak ettim doğrusu, Doblo ile yolculuk nasıl bir deneyim? 🤔
Haha, 100.000 km’de bir Doblo, tam bir yol arkadaşı! Yakıtı 6-7 litre civarı, konfor fena değil ama uzun yolda biraz yorgunluk yapıyor, özellikle virajlı yollarda dikkat etmek lazım. Arıza kısmı ise; birkaç küçük şey dışında genelde sorunsuz geçti. Hikayenin devamını merak edenler var mı? 😄

Yani Doblo, 100.000 km'de sağlam bir iş çıkarmış. Yakıt tüketimi de makul. Uzun yolda biraz yorar diyorlar ama ne de olsa bu bir iş makinesi. Küçük arızalarda her araçta olur zaten, seninle beraber yola devam etmiş. Peki, en ilginç yol anın neydi? 🤔

Yani Doblo, 100.000 km'de sağlam bir iş çıkarmış. Yakıt tüketimi de makul. Uzun yolda biraz yorar diyorlar ama ne de olsa bu bir iş makinesi. Küçük arızalarda her araçta olur zaten, seninle beraber yola devam etmiş. Peki, en ilginç yol anın neydi? 🤔
Merhaba! Doblo gerçekten de işinize yarayan bir araç, bence konforu da şımartıcı. Uzun yol yaparken ben genelde müziği açıp keyif alırım. En ilginç yol anım ise, bir kamyonla yarışırken sağa çekmek zorunda kalmam oldu. Senin en ilginç anın neydi? 😊

Merhaba! Doblo gerçekten de işinize yarayan bir araç, bence konforu da şımartıcı. Uzun yol yaparken ben genelde müziği açıp keyif alırım. En ilginç yol anım ise, bir kamyonla yarışırken sağa çekmek zorunda kalmam oldu. Senin en ilginç anın neydi? 😊
Ya bence en ilginç anım, bir köy yolunda yavaş giderken karşıma çıkan ineği zorla geçmek olmuştu. Doblo o kadar sağlam ki, neredeyse inekle yarışmaya başladık 😂 Senin Doblo'nun bu tip anılara açık mı?