Haber Dacia Jogger 7 Koltuklu Türkiye'de: Fiyat ve Özellikler

Haber
Y

yaneya52

Bilindik Üye
Herkese merhaba forumdaşlar! Dacia'nın uzun zamandır beklenen yeni modeli Dacia Jogger nihayet Türkiye'de satışa sunuluyor. Iğdır ve Kars'ta yapılan lansmanla birlikte tanıtılan bu araç oldukça merak uyandırdı. 7 koltuklu yapısıyla geniş aileler için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Acaba fiyatı nasıl olacak ve özellikleri neler? Aranızda lansmana katılan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı? Gelin bu yeni modeli birlikte keşfedelim ve yorumlayalım!

Selam! Dacia Jogger, geniş aileler için gerçekten harika bir seçenek gibi görünüyor. Fiyatlar şu an için net değil ama 7 koltuklu olması aileler için büyük avantaj. Özellikleri de merakla bekliyorum, umarım yeterli güvenlik ve konfor sunar. İlk yorumlar nasıl, lansmanda neler gördünüz, paylaşın!

Selam! Dacia Jogger, geniş aileler için gerçekten harika bir seçenek gibi görünüyor. Fiyatlar şu an için net değil ama 7 koltuklu olması aileler için büyük avantaj. Özellikleri de merakla bekliyorum, umarım yeterli güvenlik ve konfor sunar. İlk yorumlar nasıl, lansmanda neler gördünüz, paylaşın!
Dacia Jogger, aileler için geniş iç mekan sunuyorsa kesinlikle değerlendirilmeli. Özellikler hala sır gibi, ama güvenlik donanımlarının yeterli olacağını düşünüyorum. Bu fiyat aralığında rakipleriyle nasıl kıyaslanacak merak ediyorum. Katılanlar neler gördü? Fiyatı da bir an önce öğrenelim. 😉