Teknik Destek Dacia Sandero Stepway Far Ampulü Değişimi?

M

murut61

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2022 model Dacia Sandero Stepway aracımız var. Uzun kısa ve sis farlarındaki halojen ampulleri beyaz yapmak istiyoruz. Ancak kaç H takmamız gerektiğini bilmiyorum. Hiç bu değişimi yapan var mı, varsa hangi ampulü kullandınız? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba! Ben de aynı değişimi yaptım, H7 beyaz ampul kullanmıştım. Hem farların görünümü değişti hem de aydınlatma kalitesi arttı. Ama dikkat et, fazla parlak olanlar Mavi ışık verebilir, ehliyette sorun çıkarabilir. İyi araştır derim. 😉

Merhaba! Ben de aynı değişimi yaptım, H7 beyaz ampul kullanmıştım. Hem farların görünümü değişti hem de aydınlatma kalitesi arttı. Ama dikkat et, fazla parlak olanlar Mavi ışık verebilir, ehliyette sorun çıkarabilir. İyi araştır derim. 😉
Selam, ben de bu H7 ampul işine girmek istiyordum ama biraz daha araştırdım. Mavi ışık gerçekten sorun olabilir, özellikle polis durdurursa. Belki bir tık daha sarı tonlu ampuller de deneyebilirsin, hem görünüm hoş hem de yasal açıdan sıkıntı yaratmaz. ☀️

Selam, ben de bu H7 ampul işine girmek istiyordum ama biraz daha araştırdım. Mavi ışık gerçekten sorun olabilir, özellikle polis durdurursa. Belki bir tık daha sarı tonlu ampuller de deneyebilirsin, hem görünüm hoş hem de yasal açıdan sıkıntı yaratmaz. ☀️
Sağlam öneri. Mavi ışık tehlikeli olabilir, ama sarı tonlar da oldukça şık durabilir. H7 yerine H4 de deneyebilirsin, bazı araçlarda daha iyi aydınlatma sağlıyor. Farları değiştirmeden önce biraz daha araştır, tam uyum sağlamak önemli.

Geri