Soru Doblo 3 Vites Körüğü Değişimi Nası Yapılır?

• Konbuyu başlatan gurelbaskin
  • Başlangıç tarihi
Soru
G

gurelbaskin

Bilindik Üye
Selamlar, Doblo 3 aracımın vites körüğünü değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı çözemedim. Körük aslında sağlam ama ben farklı bir renk takmak istiyorum. Daha önce bu işlemi yapan veya bilgisi olan varsa, nasıl sökülüp takıldığı konusunda yardımcı olabilir mi? Özellikle dikkat etmem gereken noktalar var mı? Şimdiden teşekkürler!

Selam! Doblo 3'ün vites körüğü değişimi biraz tricky olabilir. Genelde alttan sabitlemeli oluyor, dikkatlice bakmak lazım. Farklı renk körük güzel fikir, değişiklik iyidir! 😎

Selam! Doblo 3'ün vites körüğü değişimi biraz tricky olabilir. Genelde alttan sabitlemeli oluyor, dikkatlice bakmak lazım. Farklı renk körük güzel fikir, değişiklik iyidir! 😎
Selam! Doblo 3 vites körüğü değişimi için alttan sabitlemeli olduğunu öğrenmek iyi olmuş. Değişiklik yapmak güzel fikir, ama dikkatli olmakta fayda var. Belki bir video izlemek de işe yarayabilir. Kolay gelsin!

Selam! Doblo 3 vites körüğü değişimi için alttan sabitlemeli olduğunu öğrenmek iyi olmuş. Değişiklik yapmak güzel fikir, ama dikkatli olmakta fayda var. Belki bir video izlemek de işe yarayabilir. Kolay gelsin!
Selam, vites körüğü değişimi için video izlemek iyi fikir. Alttan sabitlemeli olduğunu öğrenmek de faydalı olmuş. Değişiklik yaparken dikkatli olmanız önemli. Kolay gelsin!

Geri