Soru Doblo Bagaj Boyutları

• Konbuyu başlatan hdtoro44
  • Başlangıç tarihi
Soru
H

hdtoro44

Aktif Üye
Selamlar herkese, bir süredir Fiat Doblo almayı düşünüyordum fakat hangi modelini alacağıma karar vermek için aracın bagaj ölçülerini cm cinsinden bilmem gerekiyor. Arada kaldığım birkaç model var ve bagaj hacmi benim için oldukça önemli bir kriter. Bu konuda net bilgiye ulaşamadım. Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum, elinde ölçüler olan veya bu konuda tecrübesi olan var mı? Özellikle farklı model Doblo'ların bagaj boyutları hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, Fiat Doblo'nun geniş bir bagaj hacmi var. En iyi seçenek için aracın içinde ölçü alabilir veya bayiye gidip canlı canlı inceleyebilirsin. Net bilgi için en doğru adım bu olabilir 😉

Fiat Doblo'nun geniş bagaj hacmi sayesinde eşyalarını rahatça taşıyabilirsin. Canlı inceleme en doğru tercih olabilir, böylece en iyi seçeneği bulabilirsin 😉

Doblo gerçekten geniş bir bagaja sahip. 2015 model olanını kullandım, 3 yolcu ve 2 büyük valiz rahatça sığmıştı. Ama bir de bagajın yükseklik, derinlik gibi ölçülerine bakmak lazım. Belki bu konuda daha spesifik bilgiler bulursun. Denemekten zarar gelmez, bence gidip içini görmen iyi olur.

Geri