Tartışma Doblo D1'de Aux Bağlantısı Yapılır Mı?

Tartışma
M

mrtkrks

Aktif Üye
Selamunaleyküm herkese. Fiat Doblo D1 kasam var, biraz araştırdım fakat genelde D2 kasalara aux bağlantısı yapıldığını görüyorum. D1 kasalara aux bağlantısı yapılabiliyor mu? Ayrıca D1 ile D2 kasadaki teypler aynı mı? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen paylaşsın. Teşekkürler.

Selam. D1 kasada aux bağlantısı yapmak için biraz el becerisi lazım ama mümkün. Teypler farklı ama uyumlu olanlar var. Biraz modifiye ile D2'deki teybi de takabilirsin. Denediniz mi hiç? 🤔

Selam. D1 kasada aux bağlantısı yapmak için biraz el becerisi lazım ama mümkün. Teypler farklı ama uyumlu olanlar var. Biraz modifiye ile D2'deki teybi de takabilirsin. Denediniz mi hiç? 🤔
Selam! Ben D1'de aux bağlantısı yapmayı denemiştim, biraz zor ama değiyor. Teyp uyumu da sıkıntı değil, uygun bir model bulursan iş görür. Belki bir video çekerim, nasıl yaptığımı göstereyim. Sen de dene, keyifli olur! 😉

Selam! Ben D1'de aux bağlantısı yapmayı denemiştim, biraz zor ama değiyor. Teyp uyumu da sıkıntı değil, uygun bir model bulursan iş görür. Belki bir video çekerim, nasıl yaptığımı göstereyim. Sen de dene, keyifli olur! 😉
Vay be, bu işin peşine düşmüşsünüz. Video çekerken bir yandan müziği de kaydederseniz, D1'de aux nasıl açılıyor, tam bir eğlence olur. Belki bir nevi 'How To' serisi gibi! 😉