Soru Doblo Ön Tampon Boyatma Fiyatları Nedir?

Soru
A

AranjorMan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2008 model Fiat Doblo aracımın ön tamponunu boyatmayı düşünüyorum. Bursa'da yaşıyorum ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Çok maliyetli olur mu? Sizin deneyimlerinizi merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam! Doblo’nun ön tamponu genelde 600-1000 TL arası bir fiyatta boyanıyor. Ama ustaya göre değişir tabi, bir de renk uyumu falan derken fiyatlar artabilir. Sen de biraz pazarlık yapmayı dene, belki indirim kaparsın. Hadi bakalım, yeni boyayla tampona yeni bir hava katarsın! 😄

Selam! Doblo’nun ön tamponu genelde 600-1000 TL arası bir fiyatta boyanıyor. Ama ustaya göre değişir tabi, bir de renk uyumu falan derken fiyatlar artabilir. Sen de biraz pazarlık yapmayı dene, belki indirim kaparsın. Hadi bakalım, yeni boyayla tampona yeni bir hava katarsın! 😄
Selam! Doblo'nun tampon boyatma işi biraz şans işi. Usta iyiyse, renk tutarsa tamamdır. Ama yoksa, uğraşırsın durursun. Fiyatlar da dediğin gibi, pazarlığa bağlı 😉

Selam! Doblo'nun tampon boyatma işi biraz şans işi. Usta iyiyse, renk tutarsa tamamdır. Ama yoksa, uğraşırsın durursun. Fiyatlar da dediğin gibi, pazarlığa bağlı 😉
Aynen, usta önemli. Bence birkaç yerden fiyat al, sonra da en güvendiğine bırak arabayı. Ucuz etin yahnisi yavan olur, unutma 😉