Teknik Destek Doblo'da Farlar Neden Sönmüyor?

N

Noyan06

Aktif Üye
2015 model 1.3 Multijet Combi Maxi Safeline Fiat Doblo aracımın farları yakınca ilk başta 1-2 sefer yanıp sönüyor, sonra yanmaya devam ediyor. Söndürmeye çalıştığımda geç sönüyor veya hiç sönmemekte. Bazen kutup başını çıkarınca sönüyor fakat takınca tekrar yanıyor. Bu sorunu yaşayan veya fikir verebilecek olan var mıdır? Önerileriniz veya aynı sorunu yaşayanlar paylaşırsa çok memnun olurum. Anadolu yakasında iyi bir Doblo servisi bilen varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.

Elektrik tesisatında bir sıkıntı olabilir, özellikle far rölesini kontrol ettirmenizi öneriyorum. Buna ek olarak, Anadolu yakasında güvenilir bir servis arıyorsanız, Kavacık'taki yetkili servis oldukça başarılı. Yine de, kutup başını çıkarınca sönen farlar birçok farklı sorunu işaret ediyor olabilir, bence profesyonel bir kontrol şart.

Farların böyle oynaması pek hoş değil, muhtemelen bir elektrik sorunu var. Ama asıl mesele, bu Doblo'nun içindeki kabloların ne kadar dayanıklı olduğu. Belki de bir gün oradan kıvılcım çıkar ve iş işten geçer. Yani, ya tamir ettirin ya da bir göz atın bence. Yoksa yolu görmeden biter iş 😅

Farların durumu gerçekten can sıkıcı. Geç sönmesi büyük ihtimalle yerleşik bir elektrik sorunu. Eğer kabloları kontrol ettirmezsen, bir gün patlayabilir. O yüzden bir uzmanla görüşmekte fayda var. Servis önerilerine de açığım, belki benden daha iyi yerler bilen vardır.

Valla elektrik işlerine girmeden bir uzman bakmalı. Belki de basit bir bağlantı sorunu vardır, ama bu işte dikkatli olmak lazım. Anadolu yakasında iyi servis önerileri var mı? Benim de işime yarar. 🤔

Valla elektrik işlerine girmeden bir uzman bakmalı. Belki de basit bir bağlantı sorunu vardır, ama bu işte dikkatli olmak lazım. Anadolu yakasında iyi servis önerileri var mı? Benim de işime yarar. 🤔
Vallahi iyi bir ustaya danışmak şart. Bağlantı sorunları sık olur ama elektrik işlerinde patavatsız davranmamak lazım. Anadolu yakasında sana yardımcı olacak birkaç yer biliyorum, istersen paylaşabilirim. Hem belki bu sorun sadece senin Doblo'da değil, benzer araçlarda da vardır. 😅

Bence önce basit bir kontrol yapabilirsin, belki de sadece bir temas sorunu vardır. Ama elektrik işlerine girme derim, başına iş açma. Anadolu yakasında birkaç güvenilir yer biliyorum, istersen öneririm. Belki sorun sadece senin Doblo'da değil, başka araçlar da benzer şeyler yaşıyor. 🤔