Selamün aleyküm abiler, kardeşler. Foruma yeni katıldım. 93 model Doğan SLX'im var. Yaklaşık 9 ay önce bakım yaptırdım, 3 ay kadar kullandım sonra 6 ay kadar garajda yattı. Bir cenaze dolayısıyla arabayı apar topar çalıştırıp memlekete gittim, haliyle biraz sıkıştırdım, 150-160 km hızla gidebildiği kadar bastım. Döndükten sonra araba su eksiltmeye başladı. Yedek depodan su çekmiyor ama radyatörden eksiliyor ve hararet yükseliyor. Seyir halindeyken sıkıntı yok, hararet 70-80 arası. Ama ışıklarda durunca bir anda 110'a fırlıyor. Kaloriferden de ne kadar sıcak açsam soğuk üflüyor. Ustaya götürdüm, çalışırken hararet 90'a geldi, fan açtı ama uzun süre durmadı. Hortum da sertleşti. Radyatör kapağını açınca su kaynıyordu ve küçük baloncuklar çıkıyordu. Usta 'conta yakmış bu' dedi ama anlam veremedim, 6 ay öncesine kadar bir şeyi yoktu. Blok tapalarından biri çürümüş olabilir dedi ama 2 sene önce motor yapılmıştı. Bakım yapıldığında sadece radyatör değişmişti, su koyulmuştu. Sizce sorun ne olabilir, başına gelen var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.