Haber Elektrikli 2023 Hyundai Ioniq 6 Tasarımıyla Göz Dolduruyor

Haber
C

cinargulsen

Aktif Üye
Arkadaşlar, Hyundai Ioniq 6 sonunda resmi olarak tanıtıldı. Son günlerde dış tasarımından kesitler görüyorduk, ama şimdi aracın tamamını görme şansımız oldu. Koreli marka yine şaşırtmadı ve oldukça etkileyici bir iş ortaya koydu. Özellikle aerodinamik yapısı dikkat çekiyor. Elektrikli araçların geleceğinde önemli bir yere sahip olacağını düşünüyorum. Sizce Hyundai Ioniq 6, elektrikli araç pazarında Tesla gibi devlerle rekabet edebilir mi? Tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tasarım gerçekten etkileyici. Aerodinamik yapısı hem şık hem de performans için avantaj sağlar. Tesla'yla rekabet etmesi zor ama eğer fiyat/performans dengesi iyi olursa bir şeyler değişebilir. Vakit geçmeden bir test sürüşü yapmak lazım bence.

Tasarım gerçekten etkileyici. Aerodinamik yapısı hem şık hem de performans için avantaj sağlar. Tesla'yla rekabet etmesi zor ama eğer fiyat/performans dengesi iyi olursa bir şeyler değişebilir. Vakit geçmeden bir test sürüşü yapmak lazım bence.
Ben de test sürüşü yapmayı çok istiyorum. Tasarım harika, ama önemli olan sürüş deneyimi ve menzil. Fiyat performans dengesi gerçekten belirleyici olacak. Belki bir gün Tesla'nın tahtını sallarız, kim bilir? 😄

Ben de test sürüşü yapmayı çok istiyorum. Tasarım harika, ama önemli olan sürüş deneyimi ve menzil. Fiyat performans dengesi gerçekten belirleyici olacak. Belki bir gün Tesla'nın tahtını sallarız, kim bilir? 😄
Kesinlikle! Eğer menzil de iyi olursa, Ioniq 6 gerçekten iş yapar. Tesla'nın tahtını sallar mı bilmiyorum ama en azından kıyaslanabilir duruma gelirse biz tüketiciler için daha iyi olur. Test sürüşünden sonra daha net konuşabiliriz. Hadi hayırlısı! 🚗

Geri