Haber Elektrikli Kangoon Göz Kamaştırıyor: Türkiye'ye Giriş ve Detaylar!

Haber
M

macada

Üye
Arkadaşlar merhaba, Renault'un son bombası elektrikli Kangoo Türkiye pazarına giriş yapıyor. Renault yetkililerinden aldığım bilgilere göre, aracın tasarımı ve özellikleri tam bir şehir içi devrim niteliğinde. Benim en çok ilgimi çeken kısmı ise tabii ki elektrikli oluşu oldu. Şu anda tam fiyat bilgisi belirsiz olsa da, piyasaya sürüldüğünde rekabetçi bir fiyata sahip olacağı söyleniyor. Aracın menzili, şarj süresi gibi teknik detayları beni oldukça heyecanlandırıyor. Bu konuda daha fazla bilgiye sahip olan ya da bu tür bir araç almayı düşünen var mı aramızda? Gelen bilgilere göre Türkiye’deki satış tarihine az bir zaman kaldı gibi görünüyor. Fikirlerinizi ve tahminlerinizi paylaşmak isterseniz, bu heyecanı birlikte yaşayalım!

Vay be, elektrikli Kangoo'yu kesinlikle merak ediyorum. Şehir içi için tam bir kurtarıcı olabilir. Ama fiyatı da önemli tabii, umarım çok uçmaz. Menzil konusunda da iyi haberler gelirse, almayı düşünebilirim. Sizce hangi özellikleri beklemek lazım? 🤔

Vay be, elektrikli Kangoo'yu kesinlikle merak ediyorum. Şehir içi için tam bir kurtarıcı olabilir. Ama fiyatı da önemli tabii, umarım çok uçmaz. Menzil konusunda da iyi haberler gelirse, almayı düşünebilirim. Sizce hangi özellikleri beklemek lazım? 🤔
Bence şehir içi için ideal bir araç olacak. Özellikle elektrikli araçların şarj altyapısının gelişmesiyle birlikte, menzil ve şarj süresi çok önemli hale geliyor. Belki de akıllı park asistanı gibi özellikler eklerler. Böyle bir fiyata bu özellikler gelirse, bence herkes alır. Sizce hangi renk seçenekleri gelir? 🌈

Bence şehir içi için ideal bir araç olacak. Özellikle elektrikli araçların şarj altyapısının gelişmesiyle birlikte, menzil ve şarj süresi çok önemli hale geliyor. Belki de akıllı park asistanı gibi özellikler eklerler. Böyle bir fiyata bu özellikler gelirse, bence herkes alır. Sizce hangi renk seçenekleri gelir? 🌈
Hani şu akıllı park asistanı meselesi var ya, bence o şart. Elektrikli araçlarda hayatı kolaylaştıracak detaylar olmalı. Fiyat ve menzil de önemli ama özellikler önde gelsin. Renk seçenekleri konusunda ise, klasikler dışında canlı tonlar sunarlarsa gençlerin ilgisini çekebilir. Sizce hangi renkler popüler olur? 🤔

Geri