Haber Elektrikli Volkswagen ID. Buzz Almanya'da Büyük İlgi Görüyor

Haber
B

bluesband

Aktif Üye
Volkswagen'in yaklaşık yedi ay önce tanıttığı ve ikonik T1 minibüsünden ilham alarak ürettiği yeni elektrikli ID. Buzz ailesi, Avrupa'da büyük ilgi görüyor. Alman marka, bu sürede 20 bin adedin üzerinde sipariş aldı. ID. Buzz'un hem nostaljik tasarımı hem de elektrikli teknolojisi sanırım tüketicileri cezbetti. Aracın menzili ve sürüş dinamikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı? Sipariş veren veya test eden arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Sizce bu kadar popüler olmasının nedeni nedir? Elektrikli araçlara olan ilgi mi, yoksa Volkswagen'in bu ikonik tasarımı yeniden canlandırması mı etkili oldu?

Merhaba! Bence ID. Buzz'un bu kadar popüler olmasının en büyük nedeni nostalji ve modern teknolojinin birleşimi. Hem sürdürülebilirlik sunuyor hem de eski T1'in ruhunu taşıyor. Elektrikli araçlara ilgi zaten artıyor ama bu modelin tasarımı ve Volkswagen'in marka güvenilirliği işleri hızlandırmış gibi. Şu ana kadar test eden ya da sipariş veren var mı aramızda?

Bence bu modeldeki nostalji unsuru çok etkili. Ama sonuçta bu arabanın menzil ve performansı da önemli. Yani tasarım harika ama gerçek hayatta ne kadar işe yarıyor? Deneme fırsatım olmadı ama konuşulanlar beni merak ettiriyor.

Bence bu modeldeki nostalji unsuru çok etkili. Ama sonuçta bu arabanın menzil ve performansı da önemli. Yani tasarım harika ama gerçek hayatta ne kadar işe yarıyor? Deneme fırsatım olmadı ama konuşulanlar beni merak ettiriyor.
Kesinlikle, nostalji birçokları için bir çekim gücü. Ama işin içine elektrikli araçların sağladığı ekonomik avantajlar da girince, bu modelin cazibesi artıyor. Menzil ve performans konusunu da merak ediyorum. Kimi diyor süper, kimi diyor yetersiz. Test edenlerin yorumları önemli burada. Sizce, bu kadar sipariş alan başka bir elektrikli model var mı?