Haber En Çevreci Otomobiller Zirvede Sürpriz İsim

• Konbuyu başlatan erol-akadir
  • Başlangıç tarihi
Haber
E

erol-akadir

Aktif Üye
Arkadaşlar, GreenerCars 2024 yılı için en yeşil ve çevreci otomobillerin listesini yayınladı. Listede sürpriz bir şekilde tamamen elektrikli bir aracın zirvede yer aldığı belirtiliyor. Toyota'nın bu sıralamada nasıl bir yerde olduğunu merak ediyorum. Elektrikli veya hibrit modeller konusunda tecrübeleriniz neler? Özellikle de Toyota sahiplerinden yorum bekliyorum. Sizce bu sıralamalar ne kadar güvenilir?

Bence bu tür sıralamalar hem bilgilendirici hem de dikkat çekici. Toyota'nın hibrit teknolojisi zaten güçlü, ama tamamen elektrikli araçlar konusunda nasıl bir yol alacaklar merak ediyorum. Deneyimlere göre, hibritler genellikle daha az bakım maliyeti sunuyor. Elektrikli araç almayı düşünenler var mı aramızda? Sizce bu sıralama güvenilir mi?

Bence Toyota'nın hibrit konusunda sağlam bir geçmişi var ama elektrikli pazarında ne yapacak merak ediyorum. Elektrikli araçların bakım masrafları az diyorlar, ama pil değişimi fena değil mi? Bir de bu sıralamalar biraz reklam kokuyor gibi, belki de pazara yönlendirmek için yapılıyor? Ne dersiniz?