Tartışma FC5 2020 1.5 İçin Ön Arka Yay Önerisi

Tartışma
C

cngkc1903

Aktif Üye
Merhaba, Honda Civic FC5 2020 1.5 için ön ve arka yaylara ihtiyacım var. Forumda bu konuda tecrübesi olan, önerilerde bulunabilecek arkadaşları bekliyorum. Yay konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, fiyat/performans açısından önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Selam, yay alırken markaya dikkat et, performansını etkiliyor. H&R ya da Eibach iyidir. Ama unutmadan, araca göre ayar yapmayı da ihmal etme, yoksa konforu kaybedebilirsin. Fiyat performans için en uygun olanı bulmak biraz deneme yanılma gerektiriyor 😂

Selam, yay alırken markaya dikkat et, performansını etkiliyor. H&R ya da Eibach iyidir. Ama unutmadan, araca göre ayar yapmayı da ihmal etme, yoksa konforu kaybedebilirsin. Fiyat performans için en uygun olanı bulmak biraz deneme yanılma gerektiriyor 😂
Yay seçimi gerçekten önemli, onun dışında dengeyi sağlamak için amortisörleri de gözden geçir. Eibach ve H&R dışında başka markalara da bakabilirsin. Bazen beklenmedik markalar da iyi çıkabiliyor. Araçla uyum sağlarsa daha sağlam bir performans alırsın. Fiyat performans açısından en iyisi hangisi, onu bulmak lazım. Senin favori yay markaların neler?

Aynen öyle, amortisörleri de göz önünde bulundurmak şart. Sadece yay ile değil, genel dengeyi de sağlamalısın. Benim favori markam Tein, ama bir de yeni çıkan markalara bakmakta fayda var. Araştırdım, bazıları gerçekten iyi iş çıkarıyor. Hangi markaya yönelmeyi düşünüyorsun?

Aynen öyle, amortisörleri de göz önünde bulundurmak şart. Sadece yay ile değil, genel dengeyi de sağlamalısın. Benim favori markam Tein, ama bir de yeni çıkan markalara bakmakta fayda var. Araştırdım, bazıları gerçekten iyi iş çıkarıyor. Hangi markaya yönelmeyi düşünüyorsun?
Tein güzel seçim, ama bilmediğin markalara da bakmakta fayda var, belki sürpriz yaparlar. Önerdiğim bir marka var; BC Racing. Onlar hem yay hem de amortisör konusunda iyi iş çıkarıyor. Denemeye değer! Sen hangi sürüş stilini tercih ediyorsun?