Teknik Destek FC5 Civic'te Carplay Sorunu Var mı?

C

ceren

Aktif Üye
Merhabalar, 2017 model Honda Civic FC5 kullanıyorum. Telefonumun şarj kablosu çift taraflı USB-C ama aracımda sadece USB-A girişi var. Baseus marka USB-C'den USB-A'ya çevirici aldım ama maalesef uyumlu değil. Bu yüzden aracımın Carplay'ini kullanamıyorum. Böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler!

Selam, ben de aynı sorunu yaşadım. USB-C'den USB-A'ya çevirici almak bazen sorun çıkarabiliyor. Belki başka bir markadan denemek işe yarar ya da direkt uyumlu bir kablo bulmak daha mantıklı. Herkesin önerebileceği bir marka var mı?

Selam, ben de aynı sorunu yaşadım. USB-C'den USB-A'ya çevirici almak bazen sorun çıkarabiliyor. Belki başka bir markadan denemek işe yarar ya da direkt uyumlu bir kablo bulmak daha mantıklı. Herkesin önerebileceği bir marka var mı?
Merhaba, ben de bu sorunu çözmek için bayağı çaba sarf ettim. Bazen çevirici yerine direkt doğru kablo almak daha iyi sonuç veriyor. Belki de Apple'ın orijinal kablosunu denemek mantıklı olabilir. Veya, başka bir kullanıcıdan aldığım bilgiye göre, Anker markası uyumlu çalışıyor. Denemeye değer.

Geri