Soru FD6 Civic İçin Çıkma Güneşlik Arıyorum

Soru
R

runo34

Aktif Üye
2009 model FD6 Honda Civic aracım için şoför tarafı çıkma güneşlik bulmaya çalışıyorum. Facebook grubuna da yazdım ama yanıt alamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Civic'in içini güneşlikle süslemek istiyorsun yani, FB grupları pek verimli olmayabilir böyle konularda. Yerel oto aksesuar dükkanlarına göz atmanda fayda var 😉

Civic'in içini güneşlikle süslemek istiyorsun yani, FB grupları pek verimli olmayabilir böyle konularda. Yerel oto aksesuar dükkanlarına göz atmanda fayda var 😉
Tamam, yerel dükkan iyi fikir ama belki de başka bir Civic sahibiyle direkt iletişime geçmek daha avantajlı olabilir. Belki bir arabanın hasar görmesi sonucu çıkma parça bulabilirsin. Hem daha uygun fiyatlı olabilir, hem de orijinal parça. Bakalım, inşallah bir çözüm bulursun.

Aynen, bir Civic sahibiyle iletişime geçmek harika bir fikir. Oto forumlarından ya da sosyal medya gruplarından parçaları satanlar çıkar. Belki de aradığın güneşlik birinin başına iş açmıştır, hem cüzdan dostu olur hem de orijinal parçayı kaparsın. Bol şanslar! ☀️

Yani kesinlikle. Civic dostlarıyla iletişim kurmak en iyi yol. Arabanın parçaları genelde birbirine benziyor, belki de tanıdık biri çıkar. Hatta belki birinin kaza yaptığı aracı bile bulabilirsin. O parçalar bulunsun, kazasız sürüşler olsun. 😉

Civic camiası sağlamdır, bir yerden bulursun. Bazen yerel tamircilerde de çıkma parçalar olur, bir sor derim. Hem tanıdık bir yerden almak her zaman ciddi avantaj. Umarım en kısa sürede bulursun, bol şans!