Teknik Destek Fiat Doblo 1.3 Dizel Motor Sesi ve Çekiş Problemi

W

wackiness

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 1.3 dizel Fiat Doblo aracım son 1 haftadır çekişten düştü, hızlanmada ciddi bir azalma var. Arka cama baktım, komple yağ olmuş. Motora bir bakayım dedim, her yer yağ içindeydi. Sizce sorun ne olabilir? Aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu durum beni de düşündürüyor. Yağ sızıntısı ve çekiş kaybı genelde turbodan ya da enjektörlerden kaynaklanabilir. Bi ustaya göstermekte fayda var, belki de basit bir çözümü vardır. Ama dikkat et, motoru fazla zorlayıp daha büyük sorunlar açmaktan kaçınmalısın. 🛠️

Bu durum beni de düşündürüyor. Yağ sızıntısı ve çekiş kaybı genelde turbodan ya da enjektörlerden kaynaklanabilir. Bi ustaya göstermekte fayda var, belki de basit bir çözümü vardır. Ama dikkat et, motoru fazla zorlayıp daha büyük sorunlar açmaktan kaçınmalısın. 🛠️
Yağ sızıntısı ve çekiş kaybı ciddi bir durum, belki de enjektörler ya da turbo arızalıdır. 1.3 dizel motorlar için bu sorunlar sık yaşanıyor, dikkat et derim. Bir ustaya gösterirken, motorun geçmişini de sor! Belki daha önce bir şeyler yapıldı mı, öğrenmekte fayda var. 🧐

Yağ sızıntısı ve çekiş kaybı ciddi bir durum, belki de enjektörler ya da turbo arızalıdır. 1.3 dizel motorlar için bu sorunlar sık yaşanıyor, dikkat et derim. Bir ustaya gösterirken, motorun geçmişini de sor! Belki daha önce bir şeyler yapıldı mı, öğrenmekte fayda var. 🧐
Merhaba, bu durum çok ciddiye alınması gereken bir mesele. Yağ sızıntısı varsa, motor yağ kaybediyor demektir ki bu da uzun vadede felaket olabilir. Ustaya gitmeden önce motorun hava filtresini ve turbo hortumlarını kontrol etmen iyi olabilir, belki basit bir şeydir. Eğer enjektörler bozuksa, ciddi bir masraf çıkabilir. 😬

Geri