Soru Fiat Doblo 2.0 Multijet Yakıt Tüketimi Nasıl?

Soru
T

TheWampiR

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2010 model Fiat Doblo 2.0 Multijet 16v motoruyla ilgili yakıt tüketimi hakkında bilgi almak istiyorum. Aracın motor gücü ve performansından memnunum ama yakıt konusunda biraz endişeliyim. Şehir içi ve şehirler arası kullanımlarda ne kadar yakıyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca, yakıt tüketimini düşürmek için önerileriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!

Selam! Benim Doblo 2.0 Multijet ile şehir içi 9-10 litre, şehirler arası ise 6-7 litre civarında yakıyor. Yakıt tüketimini düşürmek için sürekli hızlanmaktan kaçınmak ve bakımları düzenli yaptırmak önemli. Ayrıca lastik basınçlarını da kontrol et, onları ihmal etme. Biraz dikkat edince daha ekonomik kullanırsın bence.

Selam! Benim Doblo 2.0 Multijet ile şehir içi 9-10 litre, şehirler arası ise 6-7 litre civarında yakıyor. Yakıt tüketimini düşürmek için sürekli hızlanmaktan kaçınmak ve bakımları düzenli yaptırmak önemli. Ayrıca lastik basınçlarını da kontrol et, onları ihmal etme. Biraz dikkat edince daha ekonomik kullanırsın bence.
2.0 motor Doblo'da o değerler normal bence. Şehir içi dur kalklarda yakıt artar, uzun yolda düşer. Lastik basıncı ve bakımlar önemli, katılıyorum.