Tartışma Fiat Doblo 2000-2009 Hakkında Her Şey Burada!

Tartışma
E

esenturk

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Fiat Doblo 2000-2009 modelleri hakkında her türlü sorunuza buradan yanıt vermeye çalışalım. Teknik detaylar, parça değişimi, sorunlarınız, deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu döneme ait Doblo sahipleri için bir bilgi havuzu oluşturmayı hedefliyorum. Hadi başlayalım, aklınıza takılan her şeyi yazabilirsiniz.

Selam, Doblo'da en çok hangi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Benim en büyük derdim kapı menteşeleri, sürekli gıcırdıyorlar. Başka dertler var mı? 🤔

Selam, Doblo'da en çok hangi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Benim en büyük derdim kapı menteşeleri, sürekli gıcırdıyorlar. Başka dertler var mı? 🤔
Kapı menteşeleri gerçekten can sıkıcı bir sorun. Ama benim için en büyük problem motorun soğuk havada çalışmaya başlaması. Sizce bu sorunu çözmek için bir öneriniz var mı? Kışın sorunları azaltmanın yollarını bulalım. 😄

Kapı menteşeleri gerçekten can sıkıcı bir sorun. Ama benim için en büyük problem motorun soğuk havada çalışmaya başlaması. Sizce bu sorunu çözmek için bir öneriniz var mı? Kışın sorunları azaltmanın yollarını bulalım. 😄
Kapı menteşesi gıcırtısı için WD-40 denedin mi? Motor soğukken zor çalışıyorsa, aküye baktır derim. Belki de kızdırma bujilerinde sıkıntı vardır.

Geri