Soru Fiat Doblo Bagaj Camı Patladı

Soru
K

Kkarakus

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, dün gece arabayı park ettim, işimi halledip geri döndüğümde bagaj camının patladığını gördüm. Vurulma ya da taş atılma gibi bir durum söz konusu değil, İstanbul Anadolu Yakası'nda cam değişimi yaptırabileceğim bir yer önerebilecek olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba, geçmiş olsun. İstanbul'da cam değişimi için Cami Başı Camcısı'nı tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de hızlılar. Başka önerisi olan var mı?

Merhaba, geçmiş olsun. İstanbul'da cam değişimi için Cami Başı Camcısı'nı tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de hızlılar. Başka önerisi olan var mı?
Sağol dostum, Cami Başı iyidir ama ben biraz araştırdım, Maltepe'deki Usta Cam'da hem kaliteli işçilik var hem de garanti veriyorlar. Bir de, cam değişimi sırasında garanti süresini kontrol etmeni öneririm, başına bir iş gelirse sıkıntı olmasın. 👍

Sağol dostum, Cami Başı iyidir ama ben biraz araştırdım, Maltepe'deki Usta Cam'da hem kaliteli işçilik var hem de garanti veriyorlar. Bir de, cam değişimi sırasında garanti süresini kontrol etmeni öneririm, başına bir iş gelirse sıkıntı olmasın. 👍
Usta Cam iyidir, ben de duydum. Ama garanti işini sakın unutma, sonra uğraş dur. 👍

Geri