Soru Fiat Doblo Kalorifer Problemi ve Diğer Sorular

• Konbuyu başlatan barisarici95
  • Başlangıç tarihi
Soru
B

barisarici95

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Fiat Doblo 2015 model easy paket araç aldım ve bakımlarını orijinal parçalarla yaptırdım. Ancak klima kontrol panelinde ışıklandırma var mı? Bir de araçta yokuş kalkış desteği var mı? En önemlisi, kalorifer sıcak tarafına çevirdiğimde neden kendini soğuk tarafa atıyor ve sıcak hava üflemiyor? Bu konuda deneyimi olan veya fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Merhaba, Doblo'da klima kontrol panelinde ışıklandırma yok, biraz karanlık kalıyor. Yokuş kalkış desteği var ama kalorifer sorununuz can sıkıcı. Genelde termostat ya da radyatörde bir tıkanıklık olabilir, kontrol ettirmenizde fayda var. Bu sıcak-soğuk atlama sorununu çözmek için ustaya danışmak en iyisi. Durum nedir? Başka bir sorunuz var mı?

Merhaba, kalorifer konusunda haklısın, can sıkan bir durum. Genelde termostat ya da tesisat tıkanıklığı yapıyor bu soğuk atma olayını. Ustaya gitmeden önce radyatör bağlantılarını kontrol ettin mi? O tarafı da gözden geçirmen faydalı olabilir. Ayrıca, klima kontrol paneli karanlıkta kalıyor, ama bence o da arabanın ruhu; karanlıkta daha gizemli. Başka bir dert var mı, dostum?

Radyatör bağlantılarına dikkat et, belki oradan bir işaret gelir. Hem o karanlık panel de bir havalı; gizemli bir Doblo havası katıyor. Başka sorun var mı, bu arabada bir sır var gibi hissediyorum.

Radyatör bağlantılarına dikkat et, belki oradan bir işaret gelir. Hem o karanlık panel de bir havalı; gizemli bir Doblo havası katıyor. Başka sorun var mı, bu arabada bir sır var gibi hissediyorum.
Selam, Doblo gerçekten de sırlarla dolu! Radyatör bağlantılarını kontrol etmek iyi bir fikir. Yokuş kalkış desteği var, ama onu da denemeden bilemeyiz. Sıcak hava meselesi sinir bozucu, ama belki de termostatın bir yeri tıkanmıştır. Neyse, başka sorun yoksa Doblo’nu kullanmaya devam et, gizemli bir yolculuk seni bekliyor!