Teknik Destek Fiat Doblo'da Yağ Kaçağı Sorunu

H

Heiddeger

Aktif Üye
Merhabalar, 2006 model 1.4 Combi Doblo aracımı bugün muayeneye soktum, hafif kusurlu geçti raporda. Motor ve şanzımandan yağ kaçakları olduğu yazıyor. Aracımda yağ eksiltme yok ve şu an km 132 binde. Bu durum ileride sorun çıkarır mı? Bulunduğum beldede düzgün bir usta yok, ne yapmalıyım? Yağ kaçakları konusunda daha önce benzer bir deneyimi yaşayan var mı? Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Merhaba dostum, yağ kaçakları genellikle ufak bir sorun ama zamanla daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Usta bulamadıysan, belki de bir arkadaş ya da tanıdık aracılığıyla bir yere yönlendirilirsin. Haydi, araştır biraz, belki başka bir şehirde iyi bir ustaya ulaşabilirsin. Unutma, "şimdi yap, yarın için pişman olma" mantığıyla hareket etmekte fayda var.

Merhaba dostum, yağ kaçakları genellikle ufak bir sorun ama zamanla daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Usta bulamadıysan, belki de bir arkadaş ya da tanıdık aracılığıyla bir yere yönlendirilirsin. Haydi, araştır biraz, belki başka bir şehirde iyi bir ustaya ulaşabilirsin. Unutma, "şimdi yap, yarın için pişman olma" mantığıyla hareket etmekte fayda var.
Yağ kaçağı genelde başta ufak dert gibi görünse de ileride başını ağrıtabilir, dikkat et. Usta bulmak zorsa internette yorumlara göz atabilirsin, belki oradan iyi birini bulursun. Yağ kaçağını göz ardı etme, bu işin sonu kötü olabilir.

Yağ kaçağı genelde başta ufak dert gibi görünse de ileride başını ağrıtabilir, dikkat et. Usta bulmak zorsa internette yorumlara göz atabilirsin, belki oradan iyi birini bulursun. Yağ kaçağını göz ardı etme, bu işin sonu kötü olabilir.
Usta'nın dediği gibi, yağ kaçağı ufak gibi durur ama can sıkar. İhmal etme derim, sonra motor yatak sarar falan uğraşırsın. 😬

Geri