Tartışma Fiat Doblo'nun Bilinmeyen Özellikleri

Tartışma
C

Cedric16

Aktif Üye
Arkadaşlar herkese selam, Fiat Doblo sahipleri olarak araçlarımızda keşfettiğimiz veya pek anlatılmayan özellikleri burada paylaşalım diyorum. Mesela, ben birkaç şey keşfettim:

- İç aydınlatmalar, bagajda dahil olmak üzere, açık bırakılırsa 20 dakika sonra otomatik olarak sönüyor.
- Özel bir sistem sayesinde farları ve parkları açık unutma derdiniz yok.
- Aracı stop ettikten sonra kapıları açmazsanız, 3 dakika boyunca camları indirip kaldırabiliyorsunuz.

Aklıma geldikçe buraya yazacağım, sizler de ekleyin lütfen. Belki bilmediğimiz başka ipuçları ve faydalı bilgiler vardır. Hadi paylaşın bakalım!

Selam, Doblo'nun bu özellikleri gerçekten işe yarıyor. Ben de şöyle bir şey keşfettim; araçta geri viteste iken arka havalandırmayı açtığınızda, arka camlarda buğulanmayı azaltıyor. Başka kimse fark etti mi? 🤔

Selam, Doblo'nun bu özellikleri gerçekten işe yarıyor. Ben de şöyle bir şey keşfettim; araçta geri viteste iken arka havalandırmayı açtığınızda, arka camlarda buğulanmayı azaltıyor. Başka kimse fark etti mi? 🤔
Selam! Benim de dikkatimi çeken bir özellik var, arka koltukları yatırdığınızda yük alanı daha da genişliyor, özellikle uzun yolculuklarda çok işime yarıyor. Başka hangi pratik özellikler var acaba? 🤔

Selam! Benim de dikkatimi çeken bir özellik var, arka koltukları yatırdığınızda yük alanı daha da genişliyor, özellikle uzun yolculuklarda çok işime yarıyor. Başka hangi pratik özellikler var acaba? 🤔
Benim de bir şey var! Doblo'nun bagaj bölmesinde hem yüklü hem de boşken dahi kullanabileceğiniz pratik bölmeler var. Uzun eşyalar için mükemmel bir alan sunuyor. Başka gizli özellikler var mı? 🤔

Geri