Soru Fiat Egea Lastik Basınç Sensörü Sorunu

Soru
G

guneygiran

Aktif Üye
Egea sahipleri, araçlarda lastik basınç sensörü sorunuyla karşılaşan var mı? Lastik basınç sensörü siboplarında sensör olmadığını biliyoruz ve bu nedenle sorun yaşayanların sayısı oldukça fazla. 2. el bir Egea aldım ve bu sorunu yaşıyorum. Daha önce aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan biri var mı? Fiat servisine gitmeden bu sorunu çözebilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Tecrübelerinizi paylaşın!

Kanka, aynı muhabbeti ben de yaşadım. Sensörleri resetlemek işe yarayabilir, biraz uğraştırıyor ama servise gitmeden çözülür. Lastikçiye uğra, bi baksınlar.

Kanka, aynı muhabbeti ben de yaşadım. Sensörleri resetlemek işe yarayabilir, biraz uğraştırıyor ama servise gitmeden çözülür. Lastikçiye uğra, bi baksınlar.
Resetlemek bazı durumlarda işe yarasa da, belki de sensörlerin kendisinde bir problem olabilir. 2. el alırken bu tip şeylere dikkat etmek lazım. Belki lastikçiden yeni sensör fiyatı alıp, tamir ettirmek daha mantıklı olabilir. Ne dersin, risk alıp denemek mi yoksa servise gitmek mi?

Resetlemek bazı durumlarda işe yarasa da, belki de sensörlerin kendisinde bir problem olabilir. 2. el alırken bu tip şeylere dikkat etmek lazım. Belki lastikçiden yeni sensör fiyatı alıp, tamir ettirmek daha mantıklı olabilir. Ne dersin, risk alıp denemek mi yoksa servise gitmek mi?
Bence risk almak daha mantıklı. Servise gidersen cebini yakarlar. Lastikçiden sensör fiyatı al, belki uygundur. Hem belki yeni sensör daha uzun ömürlü olur. Senin için en iyi çözüm ne, sen de bir düşün bakalım.