Soru Fiat Egea Sağ Marşpiyel Problemi

• Konbuyu başlatan halibranpak
  • Başlangıç tarihi
Soru
H

halibranpak

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım 2021 model Fiat Egea 1.4 Urban. Geçen karlı havada, biraz da kendi dikkatsizliğimden park esnasında kaldırıma sürttüm. Ciddi bir görüntü problemi yaşamıyorum fakat sağ marşpiyelde ufak bir hasar meydana geldi. Genelde bu tip ufak çarpmalarda göz ardı edilen sorunlar ilerleyen zamanlarda büyüyebilir mi yoksa hemen tamir ettirmeli miyim? Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

Merhaba, ufak hasarlar bazen göz ardı edilebilir ama zamanla paslanma veya daha büyük sorunlara yol açabilir. Temiz tutmak ve küçük bir onarım yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Özellikle kışın tuz ve su marşpiyeli etkileyebilir. Yapmaya değer bence. :)

Merhaba, ufak hasarlar bazen göz ardı edilebilir ama zamanla paslanma veya daha büyük sorunlara yol açabilir. Temiz tutmak ve küçük bir onarım yaptırmak iyi bir fikir olabilir. Özellikle kışın tuz ve su marşpiyeli etkileyebilir. Yapmaya değer bence. :)
Ah be dostum, kışın karlı havalarda dikkatli olmak lazım. Ama marşpiyel genelde gözde büyütülecek kadar değil. Yine de ufak bir tamirat belki işini görür. Hatta böyle bir durumda 'bir şey olmaz' demek de biraz riskli. Ne dersin, belki marşpiyeli süslemenin bir yolunu bulursun? 😄

Geri