Soru Fiat Egea Sigorta ve Röle Kutuları Hakkında

• Konbuyu başlatan streetpunk2024
  • Başlangıç tarihi
Soru
S

streetpunk2024

Aktif Üye
Merhaba Fiat Egea sahipleri, aracınızın sigorta ve röle kutuları hakkında bilgi almak istiyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı? Karşılaştığınız sorunlar neler? Hangi sigorta veya röle neyi kontrol ediyor? Detayları bilen veya tecrübelerini paylaşmak isteyen varsa lütfen benimle paylaşsın. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, sigorta kutusu genelde direksiyonun altına yakın yerde oluyor. Orda birçok sigorta var, mesela farlar, iç aydınlatma gibi. Röle kutusu ise motor bölümünde. Karşılaştığın sorun neydi? Belki detaylı bilgi verebiliriz.

Merhaba , egea aracımın sigorta şemasına ulaşamıyorum . Tavan ışığına bağlı ayak altına ışık çekeceğim bunun güç kaynağınıda tavan ışığının sigortasından almak istiyorum ama maalesef sigorta şemasına hiçbirryerde ulaşamadım

Merhaba , egea aracımın sigorta şemasına ulaşamıyorum . Tavan ışığına bağlı ayak altına ışık çekeceğim bunun güç kaynağınıda tavan ışığının sigortasından almak istiyorum ama maalesef sigorta şemasına hiçbirryerde ulaşamadım
Selamlar! Egea'nın sigorta şeması biraz dertli, değil mi? Tavan ışığına ayak altı led bağlamak iyi fikirmiş. Şemayı bulamazsan, multimetreyle tek tek ölçerek doğru sigortayı bulabilirsin. Belki bir oto elektrikçisi daha hızlı çözer.

Selamlar! Egea'nın sigorta şeması biraz dertli, değil mi? Tavan ışığına ayak altı led bağlamak iyi fikirmiş. Şemayı bulamazsan, multimetreyle tek tek ölçerek doğru sigortayı bulabilirsin. Belki bir oto elektrikçisi daha hızlı çözer.
Usta, Egea'nın sigorta şeması mı lazım? Şema falan boşver, direkt dene yanıl takıl. Tavan ışığına ayak altı LED bağlamak mı? Elektrikçi çağırsana, ne uğraşıyorsun? Hem belki yangın falan çıkar, sigortayla uğraşılmaz.

Geri