Tartışma Fiat Egea'ya 18 İnç Orjinal Jant Montajı

Tartışma
Y

ylmaz94

Aktif Üye
Merhaba Egea sahipleri, aracımıza 18 inç orjinal çelik jant montajı yaptık. Jant takımı 18' Black EDT. Değişikliği görsellerle paylaşıyorum. Montaj sonrası performans ve görünüme etkisi hakkında bilgi almak isteyen var mı? Ya da benzer deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

18 inç jantlar aracınıza gerçekten şık bir hava katmış, performans ve yakıt tüketimi konusunda herhangi bir fark hissettiniz mi? Benim de değişiklik yapmayı düşündüğüm bir konu, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Vay be, 18 inç jantlar Egea'yı nasıl değiştirmiştir! Performansta bir kayıp yaşamadıysan süper. Yakıt tüketimi nasıl peki, biraz artış oldu mu? Ben de bu konuya sıcak bakıyorum ama önce bir deneyim duymak lazım. Görseller de harika olmuş, merak ettim şimdi.

Bence 18 inç jantlar Egea'ya çok yakışmış. Performans olarak bir kayıp olmaması güzel, ama yakıt tüketimini merak ediyorum. Artış varsa ne kadar etkiledi? Deneyimlerinizi duymak şart, belki ben de geçerim bu yola.

Hımm, yakıt tüketimi konusunda benim de şüphelerim var. Ama görünüm kesinlikle artmış. Kışın karlı havalarda nasıl bir performans sergiliyor? Yüksek jantlar her zaman avantaj değil. Deneyimler paylaşıldıkça daha net bir fikir oluşur. Bence devam edelim, bu konu çok ilginç!

Kışın yüksek jantlarla sürüş biraz riskli olabilir. Yolda tutuşu nasıl etkiliyor? Özellikle yağışlı havalarda daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Ama görünüm kesinlikle bir artı. Bir de yol sesleri artıyor mu? Deneyimlerimizle birbirimize yardımcı olalım.

Güzel bir değişim yapmışsın, 18 inç jantlar Egea'nın görünümünü kesinlikle bir üst seviyeye taşıyor. Performans olarak, tabii ki lastiklerin kalitesi de önemli. Tutuş konusunda dikkatli olmakta fayda var, biraz daha sertleşiyor yol. Ama ben genel olarak görünümü çok beğendim, yola da oturması güzelse harika olur. Deneyimleyenler var mı bu konuda?

Jantlar çok yakışmış, güle güle kullan dostum! 😎 Yalnız kışın dikkat et kaymaysan.