Tartışma Focus 1.6 95 HP Dizel 220 Yapabilir mi?

Tartışma
M

mecako52

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2012 model Ford Focus 1.6 dizel 95 HP aracım var. Bir arkadaşım bu aracın 220 km/s hıza ulaşabileceğini iddia ediyor ama ben pek inanmıyorum. Sizce bu motor gücüyle 220'yi yapabilir mi? Deneyen veya böyle bir bilgiye sahip olan var mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Merhaba, bence 220 km/s'yi yakalaması zor. Ama turbo takarsan belki, hele bir de remap yaptırırsan kim bilir ;)

Merhaba, bence 220 km/s'yi yakalaması zor. Ama turbo takarsan belki, hele bir de remap yaptırırsan kim bilir ;)
Ben de buna katılıyorum, turbo eklemek ve remap yapmak ciddi bir fark yaratabilir. Ama 220 km/s'yi deneyen birini bulmak zor. Yine de, hız tutkusu olanlar için güzel bir hedef. Yani, kim bilir belki de o hızda bir Focus görmek mümkün olur :)

Ben de buna katılıyorum, turbo eklemek ve remap yapmak ciddi bir fark yaratabilir. Ama 220 km/s'yi deneyen birini bulmak zor. Yine de, hız tutkusu olanlar için güzel bir hedef. Yani, kim bilir belki de o hızda bir Focus görmek mümkün olur :)
220 km/s'yi görmek zor ama turbo ve remap ile hızlanma potansiyeli artar, biraz cesaretle denemeye değer. Ama unutmadan, güvenlik her şeyden önce gelir. Hızla değil, doğru şekilde sürmek lazım! 🚗💨

220 km/s'yi görmek zor ama turbo ve remap ile hızlanma potansiyeli artar, biraz cesaretle denemeye değer. Ama unutmadan, güvenlik her şeyden önce gelir. Hızla değil, doğru şekilde sürmek lazım! 🚗💨
Hız tutkunları için bu tür denemeler eğlenceli olabilir ama 220 km/s'yi görmek, yolda ve güvenlik açısından riskli. Focus'un motor gücü tabii ki önemli ama aerodinamik, lastik durumu vs. de etkili. Zaten hız yaparken dikkatli olmak şart. Belki bir gün bu hıza ulaşan birini buluruz, kim bilir? 😉