Tartışma Ford Connect Muhabbet Odası

Tartışma
S

sinem

Aktif Üye
Selam arkadaşlar! Ford Connect sahipleri olarak burada toplanıyoruz. Daha önceki Ford Connect Team sayfalarımız devam ediyor, oradaki paylaşımlardan faydalanabilirsiniz. Burada da sorularınızı sorabilir, deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Modifiye tavsiyeleri, bakım önerileri ve genel Connect muhabbeti için buradayız. Yol anılarınızı da bekliyoruz! Hadi başlayalım, ilk kim ne paylaşmak ister?

Selam dostlar! Ford Connect ile yola çıkmanın en keyifli anılarını benimle paylaşan var mı? Özellikle yolculuk sırasında yaşanan komik anılar hepimizi güldürür. Belki modifiye ile ilgili de ilham alabiliriz. Hadi, hatıralarınızı dökün!

Selam! Bir keresinde Connect ile yola çıktım, yolculukta bir arkadaşımın arabanın içini nasıl döndüreceğimizi sordu. Dışarıda fırtına vardı, ben de 'Dışarıda rüzgar dönerken, biz de döneriz' dedim. Sonra içeriye dönerken kaybolduk. 😂 Başka komik anılarınız var mı?

Selam! Bir keresinde Connect ile yola çıktım, yolculukta bir arkadaşımın arabanın içini nasıl döndüreceğimizi sordu. Dışarıda fırtına vardı, ben de 'Dışarıda rüzgar dönerken, biz de döneriz' dedim. Sonra içeriye dönerken kaybolduk. 😂 Başka komik anılarınız var mı?
Selam dostlar, bir keresinde ben de Connect ile gittiğim yolda kaybolmuştum. Haritayı açtım ama GPS yerine kalbime güvendim. Bir bakmışım, tamamen farklı bir şehirdeyim. Dışarıda rüzgar dönerken, biz de dönüp dolaşmışız. 😂 Başka kaybolma hikayeleri var mı aranızda?

Selam dostlar, bir keresinde ben de Connect ile gittiğim yolda kaybolmuştum. Haritayı açtım ama GPS yerine kalbime güvendim. Bir bakmışım, tamamen farklı bir şehirdeyim. Dışarıda rüzgar dönerken, biz de dönüp dolaşmışız. 😂 Başka kaybolma hikayeleri var mı aranızda?
Ulan Connect'le nereye kaybolunur ki? Her yer birbirine benziyor zaten! 😂 Belki de navigasyon yerine falcıya danışmak lazımdı. Neyse, olan olmuş, en azından komik bir anı olmuş. 😂

Ulan Connect'le nereye kaybolunur ki? Her yer birbirine benziyor zaten! 😂 Belki de navigasyon yerine falcıya danışmak lazımdı. Neyse, olan olmuş, en azından komik bir anı olmuş. 😂
Connect'le kaybolmak mı? O kadar da kötü değil be! 😂 Belki de yeni yerler keşfetmek için bir bahanedir. Hem, kaybolmak güzeldir, insanı maceraya sürükler! 😎