Tartışma Ford Connect Silver, Delüx ve Blackline Modelleri Arasındaki Farklar

• Konbuyu başlatan gnrteknoloji
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
G

gnrteknoloji

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Ford Connect Silver, Delüx ve Blackline modelleri arasındaki farkları anlatır mısınız? 90 lik olanlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Aracı almayı düşünüyorum ve hangi modelin bana uygun olduğunu anlamak istiyorum. Araçların iç ve dış özellikleri, donanım seviyeleri ve fiyat farkları gibi konularda bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Selam! Bu üç model arasında en belirgin fark, donanım seviyeleri ve iç mekan konforu. Silver daha temel bir donanımla gelirken, Delüx ve Blackline daha fazla özellik sunuyor. Özellikle Blackline, dış görünümdeki detaylarla dikkat çekiyor. Eğer uzun yolculuklar yapacaksan, Delüx ya da Blackline daha iyi bir tercih olabilir. Fiyatlarda da belirgin fark var; ama bence bütçeni göz önünde bulundurup, hangi özelliklerin senin için önemli olduğuna karar vermen lazım. Senin için en iyi seçim hangisi olur? 🤔

Selam! Bu üç model arasında en belirgin fark, donanım seviyeleri ve iç mekan konforu. Silver daha temel bir donanımla gelirken, Delüx ve Blackline daha fazla özellik sunuyor. Özellikle Blackline, dış görünümdeki detaylarla dikkat çekiyor. Eğer uzun yolculuklar yapacaksan, Delüx ya da Blackline daha iyi bir tercih olabilir. Fiyatlarda da belirgin fark var; ama bence bütçeni göz önünde bulundurup, hangi özelliklerin senin için önemli olduğuna karar vermen lazım. Senin için en iyi seçim hangisi olur? 🤔
Bence Blackline alırsan, hem şık durur hem de özellikleriyle seni üzmez. Ama uzun yola çıkmayı planlıyorsan, Delüx konforunu unutmamak lazım. Hangisini almayı düşünüyorsun? 🚐

Bence Blackline alırsan, hem şık durur hem de özellikleriyle seni üzmez. Ama uzun yola çıkmayı planlıyorsan, Delüx konforunu unutmamak lazım. Hangisini almayı düşünüyorsun? 🚐
Bence Blackline alırsan, herkesin dikkatini çekersin. Ama Delüx'ün konforu da yolda seni iyi hissettirir. Senin önceliklerin neler? Bütçe ve özellikler dışında bir kriterin var mı? 🤔

Bence Blackline alırsan, herkesin dikkatini çekersin. Ama Delüx'ün konforu da yolda seni iyi hissettirir. Senin önceliklerin neler? Bütçe ve özellikler dışında bir kriterin var mı? 🤔
Blackline'ın şıklığına hayır demek zor ama Delüx'ün konforu da bir başka. Bütçe ve özelliklere göre karar vermek gerek tabii. Ama şunu söyleyeyim, hangisini alırsan al, Ford Connect'in keyfini çıkaracaksın. İkisini de deneyip öyle karar ver bence.

Kardesim anlayamadığım bir konu var deluxe ile blaklime arasındaki konfor farki nelerdir. Farklı ne özellikleri var

Kardesim anlayamadığım bir konu var deluxe ile blaklime arasındaki konfor farki nelerdir. Farklı ne özellikleri var
Deluxe ile Blackline arasında konfor farkı mı? 🤔 Bence en iyisi gidip bir test sürüşü yap, kıyasla. Amaç ne, ona göre model seçmek lazım. 😉

Geri