Tartışma Ford Connect'e Hız Sabitleyici Takılır mı?

Tartışma
O

Onurkoch

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Ford Connect aracım için hız sabitleyici taktırmayı düşünmeye başladım. Duyduğuma göre bu işi yapan yerler varmış ama kafamda birkaç soru var. Hız sabitleyici taktırmak mantıklı mı, ne gibi avantajları olur? Ayrıca taktıran arkadaşlar varsa, ne kadar bir maliyeti var ve nasıl bir performans aldınız? Daha önce bu uygulamayı yaptıranlardan bilgi almak çok iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, hız sabitleyici taktırmak bence güzel bir fikir. Uzun yolda ayağını gazdan çekip rahatça gidebilirsin. Yakıt tasarrufu da sağlıyor. Fiyatlar yerden yere değişiyor ama 1.000-1.500 arası bir yerde bulabilirsin. Deneyenlerden de performans yorumları almak güzel olur, merak ediyorum. Bu konuda daha fazla bilgi paylaşımı olursa sevinirim.

Selam, hız sabitleyici taktırmak bence güzel bir fikir. Uzun yolda ayağını gazdan çekip rahatça gidebilirsin. Yakıt tasarrufu da sağlıyor. Fiyatlar yerden yere değişiyor ama 1.000-1.500 arası bir yerde bulabilirsin. Deneyenlerden de performans yorumları almak güzel olur, merak ediyorum. Bu konuda daha fazla bilgi paylaşımı olursa sevinirim.
Hız sabitleyici gerçekten uzun yolda büyük rahatlık sağlıyor. Özellikle sıkıcı yolda vites değiştirmekten kurtuluyorsun. Ama taktırmadan önce iyice araştır, markasının kalitesi önemli. Belki de farklı yerlerden fiyat almayı deneyebilirsin. Deneyimleyenler mutlaka yazsın, çok merak ediyorum. 🙌