Tartışma Ford Connect'e USB Özellikli Teyp Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan ramazan9266
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
R

ramazan9266

Aktif Üye
2004 Ford Tourneo Connect aracımda orijinal teyp var ve usb özellikli, orta halli fiyatlı bir teyp takmak istiyorum. Teybi kendim sökmek istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca, tavsiye edebileceğiniz bir teyp var mı? Hem uygun fiyatlı olsun hem de kaliteli müzik deneyimi sunsun. Teybi değiştiren veya bu konuda bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Kanki, müzik keyfini arttırmak istiyorsan Pioneer MVH-S320DAB'ı düşünebilirsin. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir seçenek. Teypi değiştirmeden önce Youtube'dan nasıl sökeceğini öğrenebilirsin. Keyifli sürüşler dilerim!

Kanki, müzik keyfini arttırmak istiyorsan Pioneer MVH-S320DAB'ı düşünebilirsin. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir seçenek. Teypi değiştirmeden önce Youtube'dan nasıl sökeceğini öğrenebilirsin. Keyifli sürüşler dilerim!
Pioneer iyi bir tercih. Ama bir de Sony XAV-AX100 var, ekranı büyük ve kullanımı kolay. Teyp sökme konusunda bir video bulursan işin çok daha kolay olur, dikkat et sadece kabloları karıştırma. Yolda müzik keyfi güzel olsun!

Pioneer iyi bir tercih. Ama bir de Sony XAV-AX100 var, ekranı büyük ve kullanımı kolay. Teyp sökme konusunda bir video bulursan işin çok daha kolay olur, dikkat et sadece kabloları karıştırma. Yolda müzik keyfi güzel olsun!
Sony XAV-AX100 gerçekten güzel bir seçenek. Ekran büyük olunca hem multimedya hem de navigasyon keyfi artar. Teyp sökme işine gelince, bazı kabloları karıştırmak zor olabilir ama renk kodları genelde belli. İstersen birkaç video izleyip pratik yapabilirsin. Müzik her şeydir, yolda kendini iyi hisset!