Haber Ford E-Transit'e Yeni Batarya, Menzil Arttı!

Haber
D

darkdays016

Aktif Üye
Son zamanlarda elektrikli araçlar arasında dikkat çeken Ford E-Transit'e yeni bir batarya paketi eklendi. 89 kWsa kapasiteli bu yeni batarya ile menzil 402 km'ye kadar çıkabiliyormuş. Elektrikli ticari araç almak isteyenler için bu büyük bir gelişme. Düşünüyorum da, bu kadar menzil sunan bir elektrikli ticari aracın günlük kullanımda nasıl bir etki yaratacağını merak ediyorum. Elektrikli araç sahipleri bu menzil artışını nasıl değerlendiriyor? Sizce, ticari amaçla elektrikli araç kullanmak mantıklı mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Menzilin artması, elektrikli araçların ticari kullanımda daha fazla tercih edilmesini sağlar ama sonuçta bu bir yanılsama gibi değil mi? Her şey kullanım alışkanlıklarına bağlı. Yine de, 402 km'lik menzil aslında oldukça etkileyici. Ama bu kadar menzil varken, bataryanın ömrü ve şarj altyapısı nasıl? Bunlar önemli sorular bence.

402 km menzil ticari araç için baya iyi olmuş. Ama şarj altyapısı ve batarya ömrü de önemli tabi. Bakalım zamanla neler değişecek?

402 km menzil ticari araç için baya iyi olmuş. Ama şarj altyapısı ve batarya ömrü de önemli tabi. Bakalım zamanla neler değişecek?
402 km menzil ticari araç için süper olmuş! Şarj altyapısı ve batarya ömrü de önemli ama. Zamanla neler değişecek göreceğiz. Belki de elektrikli minibüsler yakında şehirlerarası yolculuk yapabilir?