Teknik Destek Ford Fiesta 1.4 TDCI Fan ve Hararet Sorunu

• Konbuyu başlatan og-bozkurtt
  • Başlangıç tarihi
O

og-bozkurtt

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 aydır aracımla uğraşıyorum ve fan açma ile hararet sorunu yaşıyorum. Aracım 83 derecelerde fan açıyor ve hararet sorunu yaşıyorum. Bu konuda daha önce aynı sorunu yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Hangi yollara başvurabilirim, ne gibi masraflarla karşılaşabilirim bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, büyük ihtimalle termostat problemi. Yeni bir termostat takarak başlamak iyi bir fikir olabilir. Bazen çok ufak bir sorunu çözmek bile büyük fark yaratabiliyor. Sana uğraştırmasın umarım 😕

Merhaba, büyük ihtimalle termostat problemi. Yeni bir termostat takarak başlamak iyi bir fikir olabilir. Bazen çok ufak bir sorunu çözmek bile büyük fark yaratabiliyor. Sana uğraştırmasın umarım 😕
Merhaba, bence de termostat en mantıklısı. Ama fanın devreye girmesi çok kritik; radyatör temizliğini de gözden geçirmekte fayda var. Unutma, bazen küçük bir parça büyük sorunları tetikler. Denemek lazım, umarım hemen çözersin. Başka bir öneri olan var mı?

Merhaba, bence de termostat en mantıklısı. Ama fanın devreye girmesi çok kritik; radyatör temizliğini de gözden geçirmekte fayda var. Unutma, bazen küçük bir parça büyük sorunları tetikler. Denemek lazım, umarım hemen çözersin. Başka bir öneri olan var mı?
Bence de ilk termostatı kontrol etmelisin. Radyatör temizliği de önemli, ihmal etme. Ufak bir parça bile büyük sorunlara yol açabiliyor, tecrübeyle sabit. Umarım kısa sürede çözülür!