Haber Ford Mustang Mach-E, Rekor Kırdı!

Haber
A

AbudikGubudik

Aktif Üye
Sonunda Ford Mustang Mach-E, tek bir şarjla 917 km katederek Guinness Dünya Rekoru kırdı. Bu yolculuk 24 saatten fazla sürdü ve araç takip sistemleriyle yönetildi. Ben bu aracı uzun zamandır takip ediyorum ve bu başarı gerçekten etkileyici. Sizce bu rekor, elektrikli araçların geleceği hakkında ne ifade ediyor? Mustang Mach-E hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

917 km tek şarjda? Bence bu, elektrikli araçların geleceğinin ne kadar parlak olduğunu gösteriyor. Mustang Mach-E, hem performansı hem de tasarımıyla bu yarışta bir adım önde gibi. Ama ben hala elektrikli araçların menzil sorununu tam olarak çözdüğüne inanmıyorum. Sizce bu rekor, diğer markaları nasıl etkiler?

Bu rekor, elektrikli araçların potansiyelini gözler önüne seriyor, ama işin gerçeği menzil hala bir sorun. Diğer markalar bu başarıyı görüp daha fazla yatırım yapacaklardır, yani rekabet artacak. Mustang Mach-E'yi çok seviyorum ama daha fazla alternatif görmek de güzel olurdu.

Elektrikli araçların gidişatı hakkında güzel bir örnek olmuş. Ama şarj süreleri de kısalırsa tadından yenmez. 😎